Datum

30 okt 2021
Expired!

Tijd

13:00 - 16:00

Kosten

€59,00

Burgers & Business OKT 2021

Burgers & Business

Je bent een ondernemer en een Christen. Je gelooft wat er in de Bijbel staat over welvaart en overwinning, maar tot nu toe zie je in jouw bedrijf niet de belofte realiteit worden. Dus je breidt je bedrijf uit, probeert nieuwe advertenties, misschien stop je volledig en switch je naar een ander bedrijf, je doet er alles aan om groei te realiseren. Maar de gewenste groei blijft uit.

Van God horen in je leven is belangrijk voor iedereen, maar voor ondernemers is het nog veel belangrijker. De groei waar je zo graag naar verlangt komt namelijk door God’s wil op God’s manier te implementeren. Maar hoe doe je dat? Bij Generational Wealth Builders geloven we dat je bedrijf een verlengstuk moet zijn van jouw levenstaak, ook wel assignment. Door een goede visie te ontwikkelen over wat jouw specifieke levenstaak is en daar aan te werken kun je groeien. Met een paar korte opdrachten leer ik je zien wat binnen jouw opdracht past en ook hoe je kunt herkennen waarom groei uitblijft.

Tijdens deze korte training leer ik Christen ondernemers hoe ze hun bedrijf zo kunnen inrichten zodat ze constante groei gaan ervaren.

Informatie:

  • Tijd: 13.00 – 16.00
  • Datum: zaterdag 30 oktober 2021
  • Toegang: EUR 59,- pp (of gratis wanneer je lid bent van het GWB Programma)
  • Inclusief: eten & drinken

Dit event is gratis voor leden van het GWB Programma. Ben je nog geen lid van het GWB Programma dan kan je lid worden voor EUR 99,- voor 12 maanden.

The event is finished.

Reageer op dit bericht