Datum

27 aug 2021
Expired!

Tijd

18:00 - 21:00

Sushi & Stocks

Sushi & Stocks

De eerste officiële uitgifte van verhandelbare aandelen vond plaats in 1602 in Amsterdam. De VOC gaf aandelen uit om haar overzeese handelsactiviteiten te kunnen financieren. Met deze aandelenemissie ontstond de eerste effectenbeurs ter wereld. De aandelen werden toen in de kantoren van de VOC zelf verhandeld.

Vandaag de dag worden er zo’n 16 miljard aandelen per dag verhandeld en gaat er dus heel veel geld om in aandelen. Toch is de aandelenmarkt niet een standaard plek waar mensen die vermogen willen opbouwen naar keren. Rampverhalen van beurscrashes en het verliezen van al je geld, maakt dat veel mensen angstig zijn deze markt te betreden.

Binnen het GWB Programma besteden we aandacht aan financiele geletterdheid. Geen get rich quick scheme’s maar leren hoe de markt werkt en je vermogen opbouwen. Tijdens dit event gaan we het hebben over:

  • strategieen; op welke manieren kun je geld verdienen met aandelen
  • investeren: welke aandelen koop je als investering en welke als groeimiddel

Dit event is GRATIS voor leden van het GWB programma, je ontvangt hiervoor een gratis toegangscode.

Ben je nog geen lid van het GWB programma dan kan je lid worden voor EUR 99,- voor 12 maanden. Of eenmalig de toegangsprijs betalen voor dit event van EUR 39,-

The event is finished.

Reageer op dit bericht