1.1 C | Prophetic Words

God gebruikt ouders, Pastoren, Evangelisten, vrienden, leraren, buren, coaches om (profetische) woorden met je te delen en je te begeleiden. Afhankelijk van jouw achtergrond is deze opdracht ingedeeld in twee categorieën. Als je gewend bent naar een kerk te gaan waar regelmatig profetische woorden gedeeld worden, of je hebt in het verleden zo een kerk bezocht, maak dan opdracht CPW. Als je niet weet wat profetische woorden zijn of je bent niet gewend naar de kerk te gaan, maak dan opdracht CW.

CPW – Als je nu of in het verleden profetische woorden hebt ontvangen is het nu belangrijk om deze allemaal te verzamelen. Dat kan doordat je ze eventueel hebt opgenomen, hebt opgeschreven of wat je er nog van kan herinneren. Mocht je de profetische woorden niet meer herinneren, kun je in gebed vragen aan God of hij je de woorden weer terug wil brengen.

Lieve Vader,

Dank U voor Uw geduld, dank U voor Uw liefde, dank U dat U van me houdt en zoveel om mij geeft. Ik weet dat U een speciaal plan hebt voor mij en voor mijn leven. Vergeef me als ik mogelijk eerder niet goed naar U heb geluisterd. Ik luister nu, ik wil Uw plan voor mijn leven. Breng me alle profetische boodschappen in welke vorm dan ook weer in mijn herinnering.

In de machtige Naam van Jezus. Amen.


Klik hieronder op “Volgende” om de opdrachten te maken bij dit onderdeel.