Conclusie 1.1 Levenstaak

Lees na het invullen van opdracht A, B en C jouw antwoorden nog een keer door en schrijf een samenvatting over wat je ziet. Deze opdracht moet je inzicht geven en matched de reden voor je bestaan met je activiteiten waar je je dagelijks mee bezighoudt.

Bijvoorbeeld:
Toen ik de opdracht zelf deed kwam naar voren dat ik als kind altijd van sparen hield, ik haalde regelmatig al het geld uit mijn spaarpot om het te tellen en weer terug te plaatsen. Ik was heel erg zuinig. Ik hield altijd spaarboekjes en mijn inkomsten en uitgaven bij en mijn vader leerde me al op jonge leeftijd rekenen. De profetische woorden die ik kreeg hadden altijd iets te maken met financiƫn, rijkdom en geld beheren voor het Koninkrijk van God.

De onderneming Generational Wealth Builders is uiteindelijk de vertaling geworden van deze oefening.

Doelstellingen:
Je levenstaak is werk of ook wel een of meerdere opdrachten. In veel gevallen ontwikkelt je opdracht met de tijd mee omdat je meer ervaring en kennis opdoet of andere contacten en mogelijkheden in jouw leven komen. Ik geef vaak zelf het voorbeeld van God die graag een booreiland wil laten maken en het aan een van zijn kinderen vraagt. Wanneer God het aan je vraagt wanneer je 4 bent, is je kennis en besef van wat een booreiland is natuurlijk nogal beperkt. Op het moment dat je 12 jaar bent, zou je een booreiland anders maken en tegen de tijd dat je in de twintig bent en een opleiding HBO Engineering hebt afgerond kijk je ook weer anders naar de opdracht.


Klik hieronder op “Volgende” om de opdrachten te maken bij dit onderdeel.