Opdrachten bij Coaching Sessie 1 | De zeven bouwstenen

Voordat ik je vormde in de moederschoot, had ik je al uitgekozen, voordat je de moederschoot verliet, had ik je al aan mij gewijd, je een profeet voor alle volken gemaakt. Jeremiah 1:5 (NBV)

Centraal aan deze coaching is het principe dat je mooi, geliefd en speciaal bent. Jij bent uniek en hebt een unieke levenstaak vanuit God gekregen voordat we naar de aarde kwamen. Alleen jij lacht, praat, danst, denkt op de speciale manier waarop jij dat doet. En met alle speciale kenmerken die je hebt, is er ook een specifiek doel waarin jij optimaal tot jouw recht komt.

Weten wat de unieke levenstaak is en daar in wandelen heeft een allesomvattende impact op alle bouwstenen. Het is de verbindende factor tussen alle onderdelen in ons leven. Vaak ontstaat er disbalans in ons leven omdat we niet in lijn lopen met de wil van God voor ons leven. Of omdat we het verband tussen onze levenstaak en bijvoorbeeld onze financiën of de opleiding die we volgen niet zien. Is het je bijvoorbeeld wel eens opgevallen hoe gemakkelijk het is om te sparen wanneer je een specifiek doel met een deadline voor ogen hebt? Stel je bent aan het sparen om je rijbewijs te halen of een specifieke vakantie waar je met een vriendengroep naar toe gaat. Een duidelijke Waarom in je leven helpt! 

Hoe ontdek ik wat mijn levenstaak is?

God vertelt ons graag wat onze levenstaak is. De enige voorwaarde is dat we het graag moeten willen weten en hier ook tijd voor vrij moeten maken en hier tijd in investeren. God laat ook clou’s achter. Je natuurlijke gaven, jouw levenservaring en profetische woorden samen vormen als het ware een puzzel die het antwoord geven op de vraag. Wat is mijn levenstaak. Door onderstaande stappen te volgen kun je het proces opstarten.